demo webshop
Nederlands English Deutsch Fran�ais Italiano Čeština РУССКИЙ
Zwethlaan 18, 2675 LB Honselersdijk • +31 (0)174-630615 • info@mdk.nl • skype: sales.mdk
+ Menu

Over MDK

Vestigingen

Ghana

Sinds 2006 is MDK met een eigen kwekerij ook gevestigd in Ghana. Op een half uur rijden van de hoofdstad Accra is onze kwekerij van 20 ha. groot gevestigd. Hier worden zowel decoratiebladeren als Heliconia’s geproduceerd. Verder gebruiken we deze locatie voor de opkweek van jonge planten. Het was een enorme uitdaging om in Ghana een kwekerij te beginnen, maar door de intensieve samenwerking van de afgelopen jaren hebben wij een succesvol en stabiele kwekerij op weten te bouwen in Ghana. De laatste jaren is het assortiment enorm uitgebreid in Ghana, omdat er het hele jaar geproduceerd kan worden en de kwaliteit van de producten enorm hoog is.
Met een dagelijkse lijnvlucht richting Schiphol, kunnen wij garanderen dat producten die vandaag in Ghana geoogst worden, morgen kunnen worden uitgeleverd aan onze klanten. Daarnaar kan producten uit Ghana nu ook rechtstreeks geleverd worden naar een aantal grote Europese steden!

Honselersdijk

De hoofdvestiging van MDK Flowers & Greens is gevestigd aan de Zwethlaan in Honselersdijk. Op deze locatie, gebouwd in 2003, wordt op een oppervlakte van zo’n 4 ha. decoratieblad en potplanten geproduceerd en verwerkt. Het gehele teeltproces is geautomatiseerd met een volautomatisch teelttafelsysteem, waarmee we niet alleen een grotere productie nastreven, maar ook een hogere en meer uniforme productkwaliteit.
Webshop Specials